top of page

Avbokningspolicy

Som psykolog vet jag att livet ibland tar oväntade vändningar. Det kan hända att du behöver avboka eller omboka en tid som du planerat med mig. Jag vill att detta ska vara så enkelt och stressfritt som möjligt, både för dig och för mig. Därför har jag satt ihop följande riktlinjer för avbokningar:

  • 24-timmarsregeln: Om du behöver ändra vårt möte, kan du göra det kostnadsfritt så länge du meddelar mig minst 24 timmar i förväg. Detta ger mig möjlighet att omorganisera mitt schema och hjälper mig att erbjuda tider till andra klienter som kan vara i behov av mina tjänster.

  • Kort varsel: Jag förstår att saker kan komma emellan ibland. Men om du avbokar senare än 24 timmar innan vår schemalagda tid, eller om du inte dyker upp utan att ha gett något besked, kan jag behöva ta ut en avgift som motsvarar kostnaden för sessionen. Detta är för att täcka tiden som avsatts för dig.

  • När livet är oförutsägbart: Jag vet att det finns tillfällen då livet är extra utmanande och du inte kan avboka i tid. Om något akut uppstår, snälla, hör av dig till mig så snart du kan. Jag är här för att lyssna och vi kan tillsammans hitta en lösning som fungerar.

  • Planera framåt: Om du behöver boka om, är det en god idé att göra det direkt när du avbokar. På så sätt säkerställer vi att vår kontakt fortsätter utan onödiga avbrott.

Tack för din förståelse och ditt samarbete.

Med vänliga hälsningar, Ludwig

bottom of page