top of page
  • psykolog42

Hej och varmt välkommen till FrankeTanke - en blogg av en psykolog!


Hand som håller i hjärna


Mitt namn är Ludwig Franke och jag är en legitimerad psykolog och stressforskare baserad i Stockholm. Här kommer jag att dela information om psykisk hälsa, forskning, med tips och råd för mentalt välbefinnande. Mitt tillvägagångssätt? Att göra komplex forskning förståelig och applicerbar, samtidigt som vi fördjupar oss i mitt favoritämne.


Det är inte bara teori och forskning här. Jag kommer att dela erfarenheter från min praktik (med bibehållen sekretess & integritet såklart), som visar hur dessa principer kommer till liv i vårt vardagliga liv.


Jag är peppad att dela med mig och att lära tillsammans med dig! Vilka ämnen är du mest intresserad av? Tips för psykisk hälsa, djupdykningar i forskning, strategier för stresshantering? Kommentera nedan med dina intressen och följ för att hålla dig uppdaterad med de senaste inläggen.

Comments


bottom of page